video hosting

Τρίτη

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ




Ειμαι καινουργια εδω μεσα.Καλησπερα φιλοι μου.Ας σας πω λιγα λογια για μενα.Ειμαι 22 χρονων και ειδη ειμαι μαμα ,φοιτητρια και συζηγος.Ειδατε!!!Ολα τα προλαβα!Αν και μου λειπουν καποια πραγματα δεν εχω παραπονο.Μια χαρα ειμαι αφου εχω τους 2 ανδρες τις ζωης μου πλαι μου.Αυτος ειναι ο γιοκας μου

.

12 σχόλια:

  1. να εισαι παντα ζουζουνα και ας μην πετυχενει παντα.αρκει η προσπαθεια θα ερθει η μερα που θα ανταμοιφθεις.οσο για το κουκλακι δεν το συζυτω πηρε απο τον παππου του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kανε υπομονη κοριτσι μου. ολα θα στρωσουν σιγα σιγα .υπομονη και αγαπη να εχετε. οσο για τον γιοκα σου , δεν το συζητω. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΟΥ.
    φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα και καλως ηρθες στον χωρο των blogs. Και να σου ζησει το παλληκαρι σου που πηρε απ τον παπου θαναση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σου ζήσει ο γλυκουλης σου γιος... και καλως ήρθες στο κόσμο των bloggers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑΝΑΣΗΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ!ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ Κ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ Κ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ.ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ?Ή ΕΜΠΡΕΙΣΤΗΣ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ALTEREGO.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΑ BLOG ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΗ ΚΑΦΟΥΡΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ!!ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ANISIXI.ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΧΤΙ.(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ)ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ.ΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα κουκλάκι είναι...Πότε πρόλαβες και τα έκανες όλα μαζί ρε παιδί??Μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νυφουλα μου γλυκια μην μου βγαζεις ολα τα απλυτα στην φορα.κρυψε και κατι.οσο για τις φωτιες ναι τις αναβα και τις εσβυνα βλεπεις ηθελα να γινω πυροσβεστης τελικα εγινα νταλικερης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα σας γράφω. αυτή είναι μια παιδική e- ανθολογία... κάποια στιγμή θα τελειώσει δεν θα έχω κάτι άλλο να πω... αλλά θα είναι ενα ολοκληρωμένο διαδυκτιακό βιβλίο...
    τιμή μου να τα διαβάζετε στον μικρούλη σας...
    ευχαριστώ θερμά σας φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς ήρθες. Χαιρόμαι πολύ να γνωρίζω μια γυναίκα που στην ηλικία που βρίσκεσαι κάνει τόσα πολλά και σοβαρά πράγματα. Να σαι καλά. Να σε χαίρονται οι άντρες σου και να τους χαίρεσαι και εσύ
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναγνώστες